Friday, November 22, 2019

Boulangerie Pas à Pas N°23: Poolish sésame.

αλεύρι:1000g
αλάτι:18g
φρεσκια μαγεια:7g
νερό:640g
σουσάμι:150g

====
Prwti mera:

320 aleuri
1g magia
320 nero
150 sousami


anakateuw kai ta afinw olo to vradi me megali epifania
====



====
Epomeni mera:
 vazw ta upolipa ulika


- xtipaw se spiral 8lepta sti taxitita 1
kai 3 lepta stin taxitita 2

- to vazw na ksekourasteei 1 wra kai 30lepta
- kovvw to ka8e komati apo ti zimi se 450g
- ta vazw mesa se petsetes me aleuri kai ta finw na ksekourstoun 10lepta
- vazw se ena piato nero kai xarti kouzinas
- se alo piato vazw sousami
- boutaw tin panw epifania apo to zimari sto nero kai meta sto sousami kai
to aplwnw me to idio katw meros
- perimenw alli mia wra

---------
kanw to test:
---------
pataw to zimari mesa kai an den giranei eixei paragine
an to pataw k giraei to miso einai etimo
an to pataw kai epistrefei me ti mia 8elei kai alli ksekoirasi

etimo gia psisimo:


-----
ATMOS:
vazw ena tapsi na zestenete kai rixnw nero i eena pagaki gia na kanei atomo sta 5 prwtaa lepta

TELOS:

- psinw stous 235 gia 25 lepta

molis ta vgazw ta aplwnw panw se sxara 10 lepta na stegnwsoun



No comments:

Post a Comment