- 4 τεμ. αυγά, τα ασπράδια τους
- 300 γρ. ζάχαρη καστανή
- 350 γρ. ινδική καρύδα, ξερή, τριμμένη
- 1/2 σφηνάκι μαύρο ρούμι ή κονιάκ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με το χέρι μας μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα πιέζουμε στο πάνω μέρος να πάρουν κωνικό σχήμα. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί, πάνω σε λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για περίπου 20 λεπτά, έως ότου ροδίσουν. Αφήνουμε να κρυώσουν.
Διατηρούνται σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς για 8-10 μέρες
No comments:
Post a Comment